top of page
LogoTSC-1-zwart.gif

CONTACT / INFO / LEZINGEN / WORKSHOPS
Helaas zien wij ons genoodzaakt tijdelijk onze contactgegevens en chatbox off line te halen ivm een 'golfje' van onvriendelijke reacties van complotdenkers en mensen die overduidelijk niet de moeite hebben genomen om zich werkelijk te verdiepen in de missie en doelstellingen van het Tristatecity Concept.

Het gaat ons nadrukkelijk NIET om het volbouwen van Nederland, noch om het ongebreideld laten groeien van (de bevolking) van alle stedelijke gebieden. Wij pleiten voor het beter verbinden van bestaande kennis en economie in het gebied tussen Amsterdam, Dusseldorf en Brussel. Dit streven komt overeen met dat van de Euro Delta Metropool groep (SURE).

Wij zijn VOOR het versterken van natuur en agrarisch gebied in Nederland vanuit een integrale visie op stad en en land en beogen niet anders dan brede welvaart doelstellingen op basis van de strategic development goals van de verenigde naties.

Op dit moment werken wij aan nieuw beeldmateriaal en een nieuwe storyline.


 

getracht is om alle rechthebbenden van foto's/afbeeldingen te achterhalen; daar waar dat niet gelukt is gelieve contact met ons op te nemen

bottom of page